si quiero islas canarias

De ideale plek voor de perfecte bruiloft

Een bruiloft is het belangrijkste feest voor een stelletje. Het is dan ook logisch dat ze willen dat alles op deze dag perfect verloopt.

Een goed klimaat, een attente en professionele service, een idyllische omgeving… Er zijn veel kleine dingen waar rekening mee moet worden gehouden en op de Canarische Eilanden kunt u er gerust op zijn dat alles voorzien is.

De eilanden beschikken over een zacht en aangenaam klimaat dat als het beste ter wereld wordt beschouwd. Met een gemiddelde temperatuur tussen 18 ºC en 24 ºC is de lucht vrijwel altijd onbewolkt en stralend blauw, en de kans op regen gering ongeacht de tijd van het jaar. Wat wilt u nog meer voor een bruiloft? Natuurlijk bestaat er een uitgebreid aanbod aan hotels en professionele locaties om een onvergetelijke ceremonie te organiseren. Unieke plekken die voor dit doel bestemd zijn of voor een romantische huwelijksreis in hotels voor volwassenen. Een aanbod waaraan we de stranden, rotskusten en fantastische omgevingen moeten toevoegen, landschappen die een perfecte dag compleet maken.